Säkra och effektiva
rivningsarbeten

Totalrivning – Lättrivning – Sanering

Säkra och effektiva
rivningsarbeten

Totalrivning – Lättrivning – Sanering

Trygg och prisvärd rivning

Genom att anlita oss för din rivning i Enköping garanteras du en trygg, säker och effektiv rivning som gör att du snabbt kommer igång med din planerade byggnation eller renovering. Vi är ett av Sveriges ledande företag inom rivning och har kunskapen, utrustningen och erfarenheten som krävs för att hjälpa dig. 

Vi hjälper både privatpersoner och företag med allt inom rivning.

Kontakta oss för en offert eller om du har några frågor!

Säker rivning en stor del av bygget

Det man måste vara medveten om är att en rivning i många fall kan komma att krävas innan du kan inleda en ombyggnad eller en renovering. Ska du exempelvis lägga ett nytt tak så kommer en rivning av det gamla att krävas. Och, rivning är långt ifrån enkelt att genomföra. Dels handlar det om att utgå från husets konstruktion och veta vad som är bärande delar. Dels handlar det om att det kan vara farligt: rivning i Enköping i en villa kan både innebära risk för fallolyckor och att någonting rasar och att man skadar sig som en följd av detta. 

Dessutom handlar det om återvinning och deponi också. Var ska du göra av allt material som rivs ut? Det kräver att du exempelvis ordnar med containrar eller byggsäckar som sedan också ska fraktas bort. Ju större projekt som planeras - desto mer logistik och planering kommer en rivning att innebära. Det är där vi som professionell rivningsfirma kommer in i bilden. 

rivning Enköping

Allt inom rivning