Säkra och effektiva
rivningsarbeten

Totalrivning – Lättrivning – Sanering

Säkra och effektiva
rivningsarbeten

Totalrivning – Lättrivning – Sanering

Experter på rivning i Nyköping 

Rivning är något som kräver kunskap och som alltid bygger på en god planering. Det spelar ingen roll om en rivning ska genomföras hemma hos en privatperson som vill sätta in ett nytt badrum eller om det handlar om ett större projekt där exempelvis ett helt hus eller en byggnad ska rivas: all rivning bygger på kunskap, planering, erfarenhet och rätt utrustning.

I många fall krävs det även ett rivningslov innan man får genomföra en rivning i Nyköping - vilket innebär att en kontakt med Byggnadsnämnden ska etableras innan man får sätta igång. 

Om det finns asbest i huset så måste en rivning ske av utbildad - godkänd - personal som använder rätt utrustning och som spärrar av området. Vi har lång vana av rivning där asbest finns och kan hjälpa dig att skapa en säker bostad igen.

Kontakta oss för en rivning i Nyköping redan idag så upprättar vi en plan för hur den ska gå till. 

rivning Nyköping

Riskfaktorer

Rivning kan vara farligt. Dels så handlar det om de mer självklara riskerna - något faller ner, man fastnar, man kan klämma sig eller exempelvis ramla från en hög höjd - men dels så handlar det också om osynliga risker. Det senare kan innebära att man andas in asbest - något som kan ge svåra skador och sjukdomar på lungorna. Det finns fortfarande asbest i byggmaterial i många äldre hus - det totalförbjöds 1982 - och bor du i ett hem som är lite äldre så bör du alltid genomföra en provtagning innan en rivning sker. 

Experter på rivning