Säkra och effektiva
rivningsarbeten

Totalrivning – Lättrivning – Sanering

Säkra och effektiva
rivningsarbeten

Totalrivning – Lättrivning – Sanering

Boka rivning i Fagersta  

Vi erbjuder professionell rivning i Fagersta och som rivningsfirma säkerställer vi att du får en smidig start på det projekt du planerar.

En rivning föregår nästan alltid en byggnation av något slag. Du kanske ska riva ett hus för att bygga ett nytt? Du kanske ska riva ut ett gammalt badrum för att sedan få ett nytt sådant på plats - eller också ska du genomföra en rivning av ett gammalt tak för att montera ett nytt? Oavsett vilket så kommer det att kräva både kunskap och planering. 

Genom att välja oss för din rivning i Fagersta så säkerställer du en trygg sådan där allt sker på ett professionellt och fackmannamässigt sätt. Vi vänder oss både till företag, fastighetsägare och privatpersoner och har kapacitet att åta oss såväl mindre som större rivningsprojekt i Fagersta.

Kontakta oss så ser vi över dina behov och hittar rätt lösning för din rivning! 

rivning Fagersta

Säkerhet i fokus

Rivning kräver ofta speciell utrustning och ett fokus på säkerhet. Hur kan man riva ett tak utan att göra sig illa? Hur kan man riva en betongvägg utan att det påverkar resten av huset? Var gör man av allt material, hur ska det sorteras och återvinnas och hur ska man - framförallt - kunna transportera det? För många blir allt som har med rivning att göra en överraskning som sedan leder till att man tappar lust och ork inför det riktiga projekt man planerat. 

Låt oss bli ditt förstaval inom rivning