Säkra och effektiva
rivningsarbeten

Totalrivning – Lättrivning – Sanering

Säkra och effektiva
rivningsarbeten

Totalrivning – Lättrivning – Sanering

Vi hjälper dig med rivning i Eskilstuna 

Vi är en välrenommerad rivningsfirma med lång vana av alla sorters rivning och vi erbjuder våra tjänster både till privatpersoner och till företag inom byggbranschen som behöver vår speciella kunskap och expertis.

Genom att anlita oss för din rivning i Eskilstuna säkerställer du en trygg, effektiv och säker process där vi ser till att allting följer de regler som finns. Vi har verktygen, utrustningen och kompetensen som krävs för att genomföra en fackmannamässig rivning hos dig som kund. En rivning som ger ditt planerade projekt den kickstart du vill ha. 

Kontakta oss via formuläret på sidan för en offert!

rivning Esklistuna

Rivning kräver planering

En rivning i Eskilstuna kan innebära betydligt större problem än vad många tänker sig. Det spelar ingen roll om det handlar om en rivning av ett badrum, om en rivning av exempelvis en del av huset - taket exempelvis - eller en rivning av en byggnad. 

Rivning kräver planering och på samma sätt som man planerar för att bygga så måste man även planera för att riva. Vart ska du lägga allt material? Hur ska du transportera detta till miljöstationen - och hur ska det återvinnas och sorteras? Vissa rivningar kan även komma att kräva ett rivningslov och således en kontakt med byggnadsnämnden. Dessutom så handlar det även om säkerhet. Hur kan man riva på ett sätt som inte skadar en själv, andra - eller övriga delar av byggnaden? 

Din byggpartner i Eskilstuna